Veelgestelde vragen

Hierbij een overzicht met de meest gestelde vragen :

  • Welke panty heeft de fleece van binnen ?   De panty ' Reykavik ' heeft een fleece van binnen en is tevens ook de warmste panty van onze collectie. 
 
  • Hoelang duurt de levering ? Vóór 21:00 middag besteld is volgende werkdag in huis. Wij versturen uw panty dezelfde dag en u ontvangt van ons een track & trace. Het kan soms voorkomen dat er een vertraging is van 1-2 werkdagen wegens drukte bij PostNL.

  • Wat is het verschil tussen de 4 Panty's ?  Het model '' Amsterdam '' is onze bestseller ! Het heeft een highwaist en een broekje voor een licht liftend effect. 'Paris': heeft een lage band, waardoor je een hourglass effect krijgt.
Bovenstaande modellen raden wij aan in de herfst en wanneer je het snel koud hebt, is het zeker ook mogelijk om deze in de lente te dragen.
Hiernaast hebben wij de modellen "Stockholm" en "Reykavik ", de "Reykavik" is de dikste panty die wij hebben, de dikte zou je kunnen vergelijken met de dikte van een joggingsbroek. De dikte van "Stockholm" zou je kunnen vergelijken met de dikte van een legging.
 
Liefs,
 
Team Pantique ❤️❄️